Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни
категории. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в
неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на
продукта, по-голяма снимка, а също така и предложения за други продукти, които
може да ви допаднат. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на
съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от Електронния магазин на БЪЛГАРИЯ СЕРВИЗ ГРУП,  трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор натискайки бутона “*Добави в количката*”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутон
"*Поръчай*", намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от вас продукти. След това разгледайте последователно 3-те стъпки надолу по страницата.

Стъпка 1АДРЕСИ

Тук е указан адресът Ви за доставка, който може да съвпада с адреса за плащане, а може и да е различен (по Ваш избор).

*Важно! С цел повишаване на сигурността и за да укажете, че не сте интернет робот, трябва да плъзнете с курсора на мишката бялата стрелка до края на зеленото поле.

Стъпка 2: МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА

Предвиден е метод за доставка с куриерска служба SPEEDY (за региона на гр. Варна, стоката може да бъде получена в сервизната ни база на бул. Трети март 36).

Тук може да оставите съобщение за доуточнване (ако желаете).

За да продължите, трябва да маркирате полето "Съгласен съм с условията на услугата и ще се придържам към тях безусловно." Тук са описани всички законови разпоредби свързани с електронното пазаруване. 

Стъпка 3: ИЗБЕРЕТЕ МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Засега е предвиден метод на плащане с Наложен платеж при получаване на стоката от куриера или с банков превод.

След като натиснете полето с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД, ще бъдете прехвърлен към окончателното поле, в което може да потвърдите поръчката си.

*След като натиснете бутон *Потвърждавам моята поръчка*, Вашата поръчка автоматично се потвърждава и се изпраща на електронната поща, с която сте се регистрирали. Не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страната или връзка на наш служител с Вас за потвърждението й. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове - в рамките на 3-5 работни дни.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на
електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на тел: 0882266904.


*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка и ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, наш служител допълнително се свързва с клиента, за да получи неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради спрян модел, то ще получите уведомление на електронната си поща.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от Моят профил - бутон, който се намира най-горе в дясно на сайта или на тел. 0882266904.