Торбички за прахосмукачка Hoover
  • Торбички за прахосмукачка Hoover

Торбички за прахосмукачка Hoover H60

22,70 лв.
С вкл. данък

4 x Торбички за прахосмукачка Hoover H60 (против миризма)

модел: 39000382 , 39000385 , 39000396 , 39000397 , 39000398 , 39000419, 39000437, 39000441, 39000442, 

39000476, 39000494, 39000525, 39000531, 39000549, 39000573,39000593, 39000614, 39000620, 39000711, 39000720 , 39000721, 39000800 , SENSORY, SILENT ENERGY , TS2213001, TSE 0100 001, TSE 0100 011,

TSE 0135 011, 011.PURE, TPP 2310 001

Количество

35600392

Конкретни референции