Мелачка за блендер GORENJE B800E
  • Мелачка за блендер GORENJE B800E
  • Мелачка за блендер GORENJE B800E

Мелачка за блендер GORENJE B800E

27,97 лв.
С вкл. данък

Мелачка блендер GORENJE

  • B800E

  • B600BG

Количество

571834

Конкретни референции