Филтър алуминиев аспиратор Gorenje
  • Филтър алуминиев аспиратор Gorenje

Филтър алуминиев аспиратор Gorenje

37,00 лв.
С вкл. данък

Филтър алуминиев аспиратор Gorenje

Количество

ЗА МОДЕЛИ НА GORENJE:

  • WHT961STX

  • WHT941ST

  • WHT953S1XBG

  • WHI643ORAW

  • WHI643ORAB

  • WHI943ORAW

  • WHI943ORAB

522832

Конкретни референции