Кана за блендер Tefal, Moulinex

61,90 лв.
С вкл. данък

Кана за блендер Tefal, Moulinex - стъкло

BL985

LH985

LM985

Количество

Кана за блендер Tefal, Moulinex

BL811, BL813, BL815

KB403

LH811

LM811, LM815

ms651717

Конкретни референции